گروتینگ یا همان گروت ریزی یکی از روش های پر کردن درزها، خلاءها و ترک های ساختمانی است که این روزها طرفداران خاص خودش را پیدا کرده است. در واقع گروت یک متریال با پایه سیمانی یا غیر سیمانی است که به راحتی جاری می شود. بنابراین، می توان با رفتن در داخل درزها و ترک های ساختمانی، باعث پر کردن این درزها گردد. سیمان گروت یکی از انواع متریال هایی است که می تواند برای فرآیند گروتینگ مورد استفاده قرار گیرد. اگر تا به حال اطلاعات زیادی در مورد گروت پایه سیمانی نداشتید، با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا با جزئیات این محصول و عملکرد آن آشنا شوید.
سیمان گروت چیست
سیمان گروت یکی از انواع مصالحی است که می تواند برای عملیات گروت ریزی مورد استفاده قرار گیرد. در واقع این متریال یک سیال روان است که به راحتی می تواند به ترک ها، حفره ها، قالب ها و درزها پمپاژ شود. استفاده از این محصول برای پر کردن عمق شیارها بسیار عالی است. به خصوص اینکه گرانروی و حرکت این متریال های ساختمانی در شیارها عالی است.
سیمان گروت را می توان برای پروژه های مختلفی از جمله پروژه های دریایی، مهارسازی خاک، سدسازی و ساختمان سازی مورد استفاده قرار داد. در واقع این متریال یک نوع چسب اتصال دهنده است که می تواند با اضافه شدن به مقدار لازم پودر سیمان و ... ساخته شود. برای ساخت این محصول باید از مقداری آب نیز استفاده کرد تا روانی آن را افزایش دهد. میزان آب به کار رفته در این ترکیب نباید از حد مجاز بالاتر رود تا مواد بتوانند به درستی با هم مخلوط شوند و چسبندگی خوبی روی سطح داشته باشند.
انواع سیمان گروت
به طور کلی، سیمان گروت موجود در بازار دارای تنوع نسبتا زیادی هستند. از نظر نوع برند و نوع بسته بندی می توان این محصولات را به چندین دسته مختلف تقسیم بندی کرد. اگرچه ممکن است عملکرد هر یک از این محصولات با هم متفاوت باشد؛ اما اکثر آن ها با یک هدف مشخص مورد استفاده قرار می گیرند. این مصالح می توانند به عنوان پرکاربردترین مصالح در صنعت ساختمان سازی شناخته شوند که هم مقاومت بالایی دارند و هم با قیمت مناسبی قابل تهیه هستند.
این محصولات مخلوطی از سیمان، آب و ماسه و یک سری مواد افزودنی هستند که مقاومت فشاری آن ها بسیار بالاست. این محصولات نسبت به بتن مقاومت بالاتری دارند. به همین خاطر می توان در زمانی که نیاز به بتن ریزی هست، از این محصولات استفاده کرد. معمولا سیمان پرتلند برای ساخت این محصولات استفاده می شود. دانه های این سیمان ها باید بسیار ریز یا معمولی باشند. به طوری که بتوان به راحتی آن ها را در آب حل کرد و ترک های ساختمانی و فضاهای مختلف را پر نمود.
به طور کلی، این گروت ها می توانند با سهولت زیادی برای ساختمان سازی مورد استفاده قرار گیرند. حتی استفاده از آن ها برای سازه های سنگین نیز امکان پذیر است. با این حال شناخت انواع سیمان گروت به افراد این امکان را می دهد تا بر اساس نیاز خودشان این سیمان ها را تهیه و مورد استفاده قرار دهند. در حال حاضر دو نوع گروت سیمانی در بازار وجود دارد که از جمله آن ها می توان به دو مورد زیر اشاره کرد:
- گروت سیمانی معمولی
گروت پایه سیمانی معمولی همان مصالحی هستند که در بسیاری از فروشگاه ها آن را مشاهده می کنید. این گروت ها را می توان برای افزایش استحکام سازه ها، پر کردن حفره ها، درزها و ترک ها مورد استفاده قرار داد. کیفیت این محصولات بسیار بالاست. اما چون افزودنی خاصی برای افزایش استحکام آن ها وجود ندارد، مقاومت این محصولات نسبت به گروت های سیمانی الیافی پایین تر است. اگر متقاضی استفاده از گروت سیمانی معمولی هستید، می توانید به فروشگاه هایی که اقدام به فروش این محصولات می کنند مراجعه کنید. این محصولات در بسته بندی های مختلف و توسط برندهای متنوعی ساخته شده اند. بنابراین می توان آن ها را برای ساختمان های مختلف و با اهداف متفاوت مورد استفاده قرار داد.
- گروت سیمانی الیافی
یکی از انواع گروت هایی که می توان از آن برای ساختمان سازی و پر کردن حفره ها و ترک ها مورد استفاده قرار داد، این محصولات هستند. در واقع به ترکیب سیمان و ماسه و آب، الیاف نیز به این محصول اضافه شده است. این الیاف ها، الیاف های تقویت کننده سیمان هستند که می توانند استحکام گروت سیمانی را نیز افزایش دهند. گروت سیمانی تقویت شده با الیاف، با نام گروت های منبسط شونده نیز شناخته می شوند که به راحتی می توانند در بخش های مختلف ساختمان جاری شوند و هر ترک و درزی را پر کنند.
گروت سیمانی الیافی را می توان در گروه محصولات پایه سیمانی باکیفیتی شناخت که بدون ترک خوردگی و تا مدت ها برای شما کارایی خواهند داشت. این محصولات از نظر کیفیت و مقاومت، بهتر از بتن های مختلف هستند. به همین خاطر، می توان آن ها را با هدف افزایش استحکام یک سازه نیز مورد استفاده قرار داد. از جمله ویژگی های این محصول می توان به گیرش فوق العاده بالا، گیرش سریع نسبت به دیگر گروت های سیمانی، مقاومت در برابر بارهای استاتیکی، بهره برداری سریع تر و ... اشاره کرد.
قیمت سیمان گروت در الومتریال
بسیاری از افرادی که متقاضی خرید گروت هستند، در مورد قیمت این محصولات ابهام دارند. به طور کلی، قیمت گروت سیمانی بر اساس قیمت ماسه و سیمان به کار رفته در آن محاسبه می شود. هر چقدر سیمان و ماسه قیمت بالاتری داشته باشند، قیمت این مصالح نیز بالاتر می رود. با توجه به نوسانات موجود در بازار، قیمت این سیمان ها نیز به صورت روزانه تعیین می شود.
در صورتی که قصد اطلاع از قیمت سیمان گروت را دارید، می توانید به بخش خرید سایت الومتریال مراجعه کنید. در این سایت امکان استعلام قیمت این متریال ها به صورت به روز وجود دارد. فقط کافیست که بر اساس نیاز خودتان این محصولات را انتخاب کنید و در مورد قیمت استعلام بگیرید. بهترین این محصولات، حتی اگر کمیاب باشند در مجموعه ما به فروش می رسند.